PRETUL IMPLANTULUI DE PĂR

Pentru mulți, pretul unei proceduri de implant de păr poate fi dificil de justificat, în special atunci când vine vorba de o procedura în Regatul Unit, unde prețurile sunt foarte ridicate. În Cluj Napoca ne mândrim cu faptul că oferim o opțiune mai accesibilă, deoarece România continuă să se transforme într-o destinație de turism medical de vârf. Pretul unui implant de păr este considerabil mai ieftin decât în ​​multe alte țări din întreaga lume. Nu numai că vă putem oferi prețuri mai accesibile pentru procedura în sine, dar suntem, de asemenea, capabili să vă oferim unele dintre facilitățile de cea mai înaltă calitate din lume.

 

Toate procedurile noastre sunt efectuate la spitale de calitate, acreditate și sunt efectuate de unii dintre cei mai importanti chirurgi din țară. Ne mândrim cu livrarea unui implant de păr FUE la un preț care se încadrează într-un pachet accesibil pentru a ne asigura că pacienții noștri beneficiază la maximum de procedura la care se supun și obțin rezultate remarcabile chiar și peste un an.

Pretul unui implant de păr

Pretul unui implant de păr în România depinde în totalitate de numărul de grefe necesare pentru a vă asigura că obțineți rezultatele dorite. În mod obișnuit favorizăm procedura FUE ca și standard, datorită naturii sale mai puțin invazive, în comparație cu procedura tradițională FUT.

 

Procedura FUE va extrage grefele de obicei din spatele capului sau din spatele urechii, în funcție de calitatea zonei donatoare a pacientului. Acestea sunt apoi implantate în zona care a suferit pierderea părului. În timpul procesului de vindecare, foliculul ajunge apoi în piele și începe să crească. Pretul unei proceduri de implant de păr FUE este de obicei una dintre cele mai accesibile datorită vitezei și preciziei în care grefele pot fi reimplantate, în comparație cu proceduri precum implantarea directă a părului cu Choi Implanter Pen.

 

Aici, în Cluj Napoca, alegem chirurgii pentru a ne asigura că fiecare procedură este efectuată la cel mai înalt standard posibil. Acest lucru este esențial, deoarece permite pacientului să se simtă cât mai confortabil pe tot parcursul. Preturile sunt accesibile, oferindu-vă în același timp un pachet extins pentru a vă asigura un confort maxim pe tot parcursul procedurii.

Pretul pachetului de procedură pentru implant de păr

Pretul unui pachet de implant de păr pentru numărul maxim de grefe reprezintă o taxă fixă. În cadrul pachetului organizat de consultanții noștri prețul va include:

  • Medicamente și necesități
  • Cazare
  • Transferuri de la aeroport
  • Traducător
  • Programul de îngrijire ulterioară
  • Certificat de garanție

Toate acestea sunt incluse în prețul stabilit pentru a vă asigura că vă bucurați de cea mai bună experiență posibilă cu noi pe parcursul procedurii dumneavoastră. Toate acestea sunt organizate în avans.

Cazare

Ca parte a pachetului la noi, primiți și cazare de 4 sau 5 stele ca standard, în funcție de disponibilitate. Oferim servicii de îngrijire ulterioară standard în cadrul pachetelor noastre pentru a ne asigura că sunteți îngrijit de cel mai bun personal medical în timpul petrecut aici, fără preturi suplimentare.

Servicii de îngrijire ulterioară

Serviciile noastre de îngrijire ulterioară nu numai că vă oferă asistență medicală necesară post-operatorie dar sunt, de asemenea, disponibile pentru a le utiliza până la un an odată ce vă întoarceți acasă. Ne mândrim cu faptul că ne asigurăm că fiecare dintre pacienții noștri este pe deplin mulțumit de rezultatele procedurii, iar gazda dvs. va realiza check-in continuu pentru a se asigura că procesul de vindecare a fost cât mai eficient posibil. Dacă vor apărea complicații în această perioadă, gazda dvs. vă poate oferi orice asistență necesară.

Opțiuni de finanțare

Când discutăm despre prețul procedurii, oferim, de asemenea, o serie de opțiuni financiare pentru a contribui la distribuirea preturilor și pentru a face procedurile noastre mai accesibile tuturor. Tarifele noastre ne permit să oferim proceduri medicale de înaltă calitate la un preț accesibil.  Optarea pentru o procedură de implant de păr la unul dintre furnizorii noștri din România este mult mai rentabilă decât o procedură din Marea Britanie, oferindu-vă totuși rezultatele dorite la unele dintre cele mai bune facilități din țară.

 

Deși pachetul organizat de noi nu include prețul zborurilor, există o serie de companii care vă pot ajuta să obțineți bilete ieftine către Cluj Napoca.